Sleduješ módní trendy?

čtyřleté obory vzdělání zakončené maturitní zkouškou 

Kosmetické služby; ŠVP Kosmetička

69-41-L/01
čtyřletý obor vzdělání zakončený maturitní zkouškou

Po úspěšném zvládnutí oboru jsou absolventky připraveny poskytovat kvalifikované a kvalitní kosmetické služby - čištění pleti, odličování, úprava obočí, líčení, masáže, aplikace masek, pěstění rukou a nohou, nehtový design, nehtová modeláž. Umí navrhnout a zajistit vybavení provozovny, zvolit pracovní postupy s ohledem na dodržování technologických postupů a individuální přání zákazníka. Rovněž umí pracovat s počítačem a využívat programy pro oblast služeb a zvládá administrativní činnosti související s provozem firmy.

možnosti uplatnění:

  • kosmetička
  • pedikér a manikér
  • vizážistka
  • v malých a středně velkých provozovnách, studiích a salonech. 
  • Absolventi mohou pokračovat ve studiu na vyšších odborných školách nebo vysokých školách, zejména ve zdravotnických oborech.

tříleté obory vzdělání  zakončené závěrečnou zkouškou

Kadeřník

69-51-H/01 
tříletý obor vzdělání  zakončený závěrečnou zkouškou 

Na zvládnutí náročných kadeřnických prací v dámském i pánském kadeřnictví připravuje žáky obor Kadeřník. Jeho absolventi volí nejmodernější technologické postupy s využitím kadeřnického nářadí k realizaci přání zákazníka nebo dle vlastní fantazie. Absolventi zvládnou praktické dovednosti (např. mytí vlasů, stříhání, preparaci vlasů, barveni a odbarvování) a umí obsluhovat a udržovat zařízení pro mytí, úpravu a vysoušení vlasů, nářadí a pomůcky.

Odborný výcvik

Kadeřnictví Dobrovodská
Dobrovodská 94
České Budějovice

Kadeřnictví Juvel
Průběžná 4
České Budějovice

Kadeřnictví u Krala IV.
Karla IV. 478
České Budějovice

 


Sleduješ módní trendy?

Dokumenty

Fotogalerie