Dvakrát druhé místo pro fiktivní firmu Bat-Bed

V konkurenci 56 firem obsadila firma Bat-Bed 2. místo v kategorii E-prezentace a 2. místo v kategorii leták na 2. ročníku MUB-LINE veletrhu fiktivních firem. 

Ve dnech 9. a 10. 12. 2020 proběhl 2. ročník MUB-LINE veletrhu fiktivních firem, který pořádala Metropolitní univerzitní banka pod záštitou Metropolitní univerzity Praha. 

Veletrhu se zúčastnilo 5 fiktivních firem z naší školy: ALDEVI, Bat-Bed, PEN HANDS, Vaše Sportárium a VegVibes. Všechny firmy se zúčastnily 3 soutěžních kategorií: o nejlepší logo, o nejlepší leták a o nejlepší prezentaci.

Po oba dva dny probíhalo zároveň online obchodování a prostřednictvím Metropolitní univerzitní banky byly všechny obchody také finančně vypořádány a peníze připsány na fiktivní bankovní účty firem. 

Veletrhu se zúčastnilo celkem 56 fiktivních firem z České republiky a ze Slovenska. Konkurence byla veliká, ale i tak firma Bat-Bed získala dvakrát stříbrné místo, a to v soutěžní kategorii o nejlepší leták a o nejlepší prezentaci. Více fotografií a průběh jejich snažení můžete sledovat na školním Instagramu @sso.husova.9.

Pro naše fiktivní firmy to byla první zkušenost s účastí na online veletrhu. Díky učebnám fiktivních firem, které disponují vybavením pro online obchodování, měli žáci pro účast na tomto veletrhu skvělé podmínky. Tři fiktivní firmy (Bat-Bed, PEN HANDS a Vaše Sportárium) si tak mohly vyzkoušet fungování online veletrhu a budou dobře připraveny na Mezinárodní veletrh fiktivních firem v Praze, který proběhne v březnu 2021 - letos také online formou.
 


Dvakrát druhé místo pro fiktivní firmu Bat-Bed

Fotogalerie