Lukáš

V rámci seriálu o absolventech se dnes představí Lukáš.

Jste naším absolventem/absolventkou? Sdílejte s námi své zkušenosti - napište nám, nebo použijte hashtag #chodilijsmenaSSO

Lukáš – obor Ekonomika a podnikání

Aktuálně podnikám v oblasti IT, škola mne dobře připravila na podnikání, a to hlavně díky předmětu Fiktivní firma, kde jsme si mohli vše vyzkoušet, takže reálné podnikání je o to snazší.

Škola mi poskytla hned několik příležitostí vycestovat. Podíval jsem se na týden do Anglie, odkud jsem si dokonce přivezl certifikát z AJ, poté na Vánoční trhy do Vídně a dále po spoustě míst v České republice v rámci soutěží (Fiktivní firma, Olympiády a další).

Škola se od ostatních značně odlišuje kvalitou zázemí pro studenty, tj. moderní učebny, dobrá lokace, ale také neustálou snahou o modernizaci školy.

Škola – a hlavně učitelé – mi dali dobrý start, nejvíce jsem si odnesl z hodin angličtiny. Musím hlavně zmínit pomoc od tehdejší americké asistenty Taylor Kloha, která na škole působila v rámci programu Fulbright. Taylor mi pomohla s úspěšnou přípravou na pracovní pohovor v angličtině, díky kterému jsem se ve třetím ročníku podíval na rok do Kanady.


Lukáš

Fotogalerie